24.4.2024

Výchozí název

Načítám Akce

« Všechny Akce

  • akce již proběhla.

Cesta maséra 5: Scénář průběhu setkání s klientem | Odborný workshop s Markem Ščotkou v Ostravě

18.10.2016 | 17:00 - 20:00

300Kč

Zveme vás na odborný workshop s Markem Ščotkou pro maséry, terapeuty a ostatní živnostníky působící v sektoru služeb péče o tělo zaměřený na to nejdůležitější v jejich činnosti – na samotný průběh setkání s klientem.

O čem to bude: Přátelé. Profesionalita se kromě jiného vyznačuje také neustálou prací na ladění detailů a neponechávání ničeho náhodě. Nejvíc profesionálních kiksů se v naší každodenní praxi projevuje zrovna v tom nejviditelnějším, nejcitlivějším a nejzranitelnějším bodě – v samotném průběhu setkání s klientem. Setkání s klientem je magický příběh, jehož jste autory, režiséry i jedněmi z herců zároveň. Jde o úžasnou hru dovedností, určitého stupně herectví a velké dávky empatie a psychologie, jejímž výsledkem má být „Vítěz/Vítěz“ na obou stranách – spokojený masér a spokojený klient. Klientovi se uleví a masér se dočká zasloužené odměny a zkušeností.

Na workshopu si probereme jednotlivé části průběhu setkání s klientem. Podíváme se na ně z pohledu psychologie klienta tak, abyste s ním uměli kretivně pracovat a přizpůsobovat se mu na míru od začátku až do konce. Naučím vás, jak pokaždé zábavně a poučně naplnit klientovo očekávání, a přitom mu předali i dárek – něco navíc. Uděláte ze setkání s vámi široko daleko vyhledávaný rituál, který bude mít pokaždé poutavý příběh, bude vás oba bavit, bude mít krásnou myšlenku, dynamiku, spád a také závěrečné vyústění s možností příště navázat.

Naučím vás, jak to zařídit, aby se na konci setkání klient sám divil, jak rychle to uběhlo, a aby přitom dostal vše, co očekává. Naučím vás, jak si během celého setkání udržet klientovu pozornost, jak zvyšovat jeho důvěru ve vás a tím i jeho ochotu se vám o to více oddat. Naučím vás, jak nikdy neztratit nit, jak se vyznat v tom, kde se zrovna v setkání nacházíte, a abyste věděli, jaký krok má dále následovat a vy k němu nenuceně klienta vedli. Naučím vás, jak se cítí klient, abyste lépe věděli, co kdy a jak říkat a co kdy a jak dělat. Naučím vás být pevní v kramflecích tak, abyste se nebáli či nestyděli říct si nakonec o zaslouženou odměnu a abyste měli v sobě jistotu, o kterou to můžete opřít. Naučím vás, jak si položit dobrý základ pro doporučování vás jako skutečné profesionály, a jak si otevřít vzrušující cestu k dalším setkáním s daným klientem. Pamatujte: Setkání s klientem je hra, na kterou máte pouze jeden jediný pokus. A vy nesmíte prohrát ani selhat, stejně tak nesmí prohrát ani selhat váš klient. Vitěz / vítěz – to je alfa omega vašeho úspěchu.

Cena: 300 Kč | Platba v hotovosti na místě.

Termín: Út 18. 10. 2016 od 17 – 20 h | Zápisníky nebo diktafony s sebou.

Lektor: Marek Ščotka | Více na www.marekscotka.cz.

Přihlášky: Písemně nebo telefonicky u Mgr. Honzy Skury, tel.: (+420) 775 369 085, e-mail: skura@masernanadlani.cz.

Místo konání: Masérna Na Dlani, Tovární 486/7, Ostrava – Mariánské Hory (centrum Fit & Fun Studio Ostrava).

Podrobnosti

Datum:
18.10.2016
Čas:
17:00 - 20:00
Cena:
300Kč
Rubrika Akce:
Štítky Akce:
, ,

Pořadatel

Jan Skura, Mgr.
Telefon
+420775369085
Email
skura@masernanadlani.cz
View Pořadatel Website

Místo konání

Masérna Na Dlani Ostrava
Moravská Ostrava 3370, budova Art Studios
Ostrava - Dolní oblast Vítkovic, 70200
+ Google Mapa
Telefon
+420775369085
View Místo konání Website