29.3.2024

Výchozí název

Načítám Akce

« Všechny Akce

  • akce již proběhla.

Sedm fází ženy a muže | Celodenní workshop s Markem Ščotkou v Kobylí u Brna

19.11.2016 | 10:00 - 18:00

1200Kč

Zveme vás na celodenní workshop s ostravským etikoterapeutem Markem Ščotkou s možností návazného doprovodného programu a osobních konzultací další den.

Jakými fázemi si žena a muž postupně musí projít při odhalovaní své individuality a potenciálu, při hledání svých kořenů, skutečného životního naplnění a smyslu života, vztahů a rodiny? Může se žena při tom obejít bez muže? A může se muž obejít bez ženy? Připravte se na šok. Na workshopu vám bude zřejmě k ničemu vše, co jste se dosud o sobě, o vztazích a o rodině naučili. Vydáme se hluboko a daleko. Půjde o ucelený návod na vás samotné, na život a na vaše vztahy.

O čem to bude: Dostupný komerční svět tak, jak jej běžně znáte, vám může nabídnout pouze první čtyři fáze ženy a muže. Na nic víc není čas ani prostor. Pravým důvodem však je, že kdybyste v sobě objevili další fázi, tedy pátou, a vstoupili do ní, už byste nebyli ovladatelní a programovatelní společenskými konvencemi, zvyky, naučenými vzorci myšlení a reklamou jako všechny ty bludné ovce kolem vás. I tak je to pořádná fuška během života zvládnout první čtyři fáze až k vlastní spokojenosti. Historie lidstva má tyto čtyři fáze totiž propracované do nejmenších detailů v miliardách variant, tak není už moc kam uhnout nebo se snad bláhově domnívat, že najdete dosud nevyšlapanou cestičku a budete jiní než vaše okolí. Hned za rohem pravděpodobně narazíte na něco, co už dělaly tisíce lidí před vámi stejně tak, jako se vy teprve až teď v dnešní době znovu pokoušíte. Stojí vám to za to se snažit? … Stojí! Kdybyste věděli o něčem lepším, šli byste po tom jako po uzeném.

Zcela jiná situace je hned za hranicí přetlakovaného stádovitého 4-fázového komerčního světa. Tam leží další tří fáze dosud zcela netknuté, nepolíbené a nevyužité, téměř v původní podobě. Tam se vydávají jen ti nejodvážnější a nejodhodlanější z vás, protože tam už komeční svět nesahá a není tam nic prozkoumáno ani v knihách popsáno. Kdo se tam jednou vydá, už se nevrátí, cesta zpět nevede. Nikdo odsud vám tam nepřijde na pomoc, kdyby se něco žvejklo. Není tam signál wifi ani GSM. Nejsou tam žádné vyšlapané cestičky ani směrové cedule. Budete se tam muset osobně poprat doslova s každým kamenem a krokem vpřed. A půjde to zpočátku velmi pomalu a velmi ztuha. Rychle se při tom unavíte. Povede vás však váš tajemný hlas, který bude s každým vydobytým krokem zesilovat. Vy se jej naučíte poslouchat a nechat se jím vést. Kam až dojdete? Chcete mapu?

Tento workshop vám ukáže oba světy a návod, jak získat dobrou základnu pro všestranné následování onoho tajemného hlasu v sobě pro nalezení vlastní „říše za zrcadlem“, naplněnost, ucelení se a zažití trvalé blaženosti. Půjde o netradiční pohled na ženu a muže, na jednotlivé fáze jejich životního Poznání a směřování, na fungování v páru i v rodině.

Vhodné pro nezkušené, laiky i odborníky.

Termín konání: 19. 11. 2016 od 10 – 18 h | Zápisníky nebo diktafony s sebou.

Lektor: Marek Ščotka, tel.: (+420) 608 808 664 | Více na www.marekscotka.cz.

Ceny: Platby v hotovosti na místě. Buďto pouze 1.200 Kč za sobotní workshop s Markem a pak domů, nebo 1.500 Kč za sobotní workshop s Markem + přespání + nedělní doprovodný program (meditace na přijetí ženství, meditace s tibetskými mísami, automatická kresba).

Možnost individuálních osobních konzultací s Markem Ščotkou v neděli od 9 – 19 h: Cena 800 Kč / 70 minut / osoba.

Přihlášky a rezervace termínů: Soňa Broukalová, tel.: (+420) 775 111 762 | Písemně předem na e-mail sonabroukalovas@seznam.cz.

Místo konání: Kobylí 684, 691 10 Kobylí

w w w . m a r e k s c o t k a . c z  |  w w w . b i o r e z o n a n c e . n e t

Podrobnosti

Datum:
19.11.2016
Čas:
10:00 - 18:00
Cena:
1200Kč
Rubrika Akce:
Štítky Akce:
, , , ,

Pořadatel

Soňa Broukalová
Telefon
775 111 762
Email
sonabroukalovas@seznam.cz
View Pořadatel Website

Místo konání

Centrum Kobylí u Brna
Kobylí 684
Kobylí u Brna, 69110
+ Google Mapa
Telefon
+420775111762
View Místo konání Website