29.3.2024

Výchozí název

Načítám Akce

« Všechny Akce

  • akce již proběhla.

JIŽ PLNO! | Rodinné trojúhelníky OLOMOUC | Přednáška Marka Ščotky v Olomouci

7.4.2017 | 17:00 - 20:00

300Kč

Tato akce je již kapacitně naplněná! Posílejte přihlášky pouze jako náhradníci. V případě, že se uvolní místo, budeme vás ihned informovat. Plánujeme uspořádat stejnou akci v náhradní termínu, který dohodneme a zveřejníme v dohledné době.

Zveme vás na velmi provokativní zážitkovou přednášku ostravského etikoterapeuta Marka Ščotky v Olomouci o tom, jak klíčový vliv má na náš život naše mateřská rodina, do které jsme se narodili a ve které jsme dostali k dispozici určitou židli u rodinného stolu, abychom u něj nejen jedli fyzickou stravu, ale abychom u něj také vnímali a učili se vzorům, vzorcům a principům, které v rodině vládnou, abychom je pak používali mimo domov.

Intro: Na přednášce budeme zkoumat do detailů jednotlivé vztahy osob a rolí, abychom nalezli závadné programy, které jsme se z donucení naučili používat, často naneštěstí v příkrém rozporu s naší přirozeností, talenty a dary, které jsme si na tuto planetu s sebou přinesli. Prozkoumáme, jak nám mateřská rodina, její fungování a principy dodnes brání nebo pomáhají v objevení, uchopení a používání našich silných a slabých stránek, v osobním i společném štěstí, úspěchu, seberealizaci a smyslu života, a jak to potom nechtěně musíme všechno odžívat, narovnávat a řešit skrze naše vlastní partnerské vztahy v dospělosti, ba dokonce v rodinných principech ve vlastních rodinách, které zakládáme. Říkejme tomu „mít na sobě rodinné zatížení neboli rodové prokletí“.

Na přednášce se dozvíte, jak to všechno funguje, jak to pochopit, uchopit po svém, jak získat o všem přehled jako na dlani, jak se naučit využívat vliv rodu a mateřské rodiny k vymanění se nedobrovolného opakování osudů, vztahových komplikací, zdravotních potíží aj. po předcích, jak zastavit rodové prokletí a jak v kombinaci s metodou Těhotenská rovnice jednou provždy zastavit nevědomý přenos svých nezpracovaných negativních vlivů na vaše děti či na vnoučata.

Prosím, přijďte dobře odpočatí a na zbytek dne si už vůbec nic dalšího neplánujte. Děkuji za pochopení. Máte-li zájem nastudovat si něco dopředu, shlédněte video Prokletí prvorozených, které vzniklo přímo k této přednášce.

Termín konání: 7. 4. 2017 od 17:00 – 20:00 h.

Místo konání: OLOMOUC | Ostružnická 8 (30 m od Horního náměstí, ulice je souběžná s ul. Ztracenou) | Studio LOVING HEART | www.lovingheart.cz | Z důvodu špatných podmínek pro parkování aut doporučujeme zaparkovat jinde a dorazit na místo pěšky.

Lektor: Marek Ščotka – autor metody, tel.: (+420) 608 808 664 | Více o Markovi na www.marekscotka.cz.

Cena: 300 Kč | Platba v hotovosti na místě | Zápisníky nebo diktafony s sebou | Mládež do 18 let vstup zdarma.

Přihlášky: Přihlašujte se včas dopředu písemně na e-mail marek.scotka@gmail.com. Kontaktní osobou pro tuto akci je Marek Ščotka, tel.: 608 808 664.

Co s sebou: Pohodlné oblečení, přezůvky, pokud budete chtít sedět na zemi, tak polštářek, karimatku nebo deku. Vhodné bude vzít si také dostatek smrkacích kapesníků – budou zřejmě potřeba.

Pozvánka na seminář: Zveme vás v rámci ještě kompletnějších informací také na návazný sobotní celodenní seminář o metodě Těhotenská rovnice, který se bude konat na stejném místě hned následující den, a to v sobotu 8. 4. 2017 od 10 – 18 h.

Pozvánka na osobní konzultace s Markem – Psychosomatická poradna: Využijte možnost osobních konzultací s Markem v rámci jeho dubnového přednáškového turné v Olomouci takto:

  • Pátek 7. 4. … buďto před přednáškou Rodinné trojúhelníky, nebo po jejím skončení.
  • Sobota 8. 4. … po skončení semináře Těhotenská rovnice a návazné besedy, tedy od 18:30 – 21:00 h.
  • Neděle 9. 4. … konzultační den, tedy celodenně od 8:30 – 18:30 h.
  • Osobní konzultace trvají každá 70 minut a stojí 800 Kč. Platba v hotovosti na místě. Rezervujte si termíny přímo u Marka telefonicky na čísle 608 808 664.

Pořadatel

Marek Ščotka
Telefon
+420608808664
Email
marek.scotka@gmail.com
View Pořadatel Website

Místo konání

Studio LOVING HEART Olomouc
Ostružnická 8
Olomouc, 77900 Česká republika
+ Google Mapa
Telefon
777 980 554
View Místo konání Website