24.4.2024

Výchozí název

Načítám Akce

« Všechny Akce

  • akce již proběhla.

Sedm fází ženy a muže nejen ve vztazích a rodině | PRAHA

23.9.2017 | 10:00 - 17:00

1490Kč

Zvu tě na můj celodenní veřejný zážitkový seminář Sedm fází ženy a muže v rámci mého podzimního víkendového přednáškového turné v Praze.

Ať to víš hned v úvodu, jedná se o můj služebně zatím nejmladší a nejkomplexnější seminář o ženách a mužích, o vztazích a magii vztahů, o rodině a její funkci pro členy, kterému prorokuji velkou budoucnost a brzké knižní vydání. Mám k němu velmi niternou vazbu. Výsledky a změny, které přinesl mně osobně přinesl v soukromém i odborném životě… nesmírné… Změny v lidech, kteří tento seminář absolvovali, … mazec… To mě přesvědčuje, že jde o vysoce aktuální téma, které je zajímavou a hlavně ucelenou smysluplnou odpovědí na obrovský hlad hledajících a doufajících po „něčem čemsi“, pro které už komerční formy vztahu ztratily smysl a kteří hledají něco víc.

Mnohokrát jsem jej zkoušel dělat jako přednášku, ale pokaždé jsem narazil na časové omezení takového formátu. Formát celodenního semináře je přesně to, co si toto téma zaslouží.

Tento seminář je věnovaný moderním ženám, mužům i mládeži a těm, kdo už ví, že vztahy a rodina jsou tou nejdůležitější školou života a že je nesmírně důležité porozumět tomu, co je správné dělat, jak a kam vztahy i rodinu vést, jak si udržovat inspirující horizonty k dosahování, zvládání a zrání. Jak to má žena? A jak muž? Jak to mají oba, když jsou pár? A když jsou rodina? Jak opustit hranice rodového prokletí a programů po rodičích a předcích? Jak překonat omezení plytkých a neživých komerčních vzorců na vztahy této doby? Jak se naučit umění dělat kroky do vztaho-prázdna a jak pro to najít pevnou půdu pod nohama?

C e n a :  1 . 4 9 0  K č | Platba v hotovosti na místě | Mládež do 18 let účast zdarma.

DOPORUČUJEME PŘIHLÁSIT SE I S PARTNEREM/-KOU! TENTO SEMINÁŘ MÁ AMBICI ZCELA ZMĚNIT POHLED NA VZTAHY A ŽIVOT A NAMÍŘIT JEJ DO NETUŠENÉHO SMĚRU.

Přihlášky: Přihlašuj se u lektora včas dopředu písemně e-mailem na marek.scotka@gmail.com.

Audionahrávky mailem á 1.400 Kč | Všichni účastníci akce obdrží kompletní nahrávky a fotky z tabule zdarma. Pokud máš také zájem o jejich zaslání, objednej si kompletní soubor písemně e-mailem na výše uvedené přihlašovací adrese. Způsob úhrady si spolu domluvíme.

Pořadatel

Marek Ščotka
Telefon
+420608808664
Email
marek.scotka@gmail.com
View Pořadatel Website

Místo konání

Centrum RYBALKA Praha
Rybalkova 55
Praha - Vršovice, 10100
+ Google Mapa
View Místo konání Website