25.4.2024

Výchozí název

Načítám Akce

« Všechny Akce

  • akce již proběhla.

Přednáška Konce dotažené do konce | PRAHA – VRŠOVICE

24.11.2017 | 17:30 - 20:30

400Kč

V rámci mého víkendového přednáškového turné v Praze vás zvu na mou páteční zážitkovou přednášku „Konce dotažené do konce“ konanou ve známém centru Rybalka v Praze – Vršovicích. Přihlášky posílejte písemně včas předem e-mailem na marek.scotka@gmail.com.

Intro: Mnozí lidé na sobě vědomě pracují údajně už mnoho let. Přesto když je znáte a potkáváte, máte pocit, že se nepohnuli nikam ani o centimetr. Stejný pocit mají často i oni sami, ale neví si rady, co s tím. Jsou v pasti, ale nesmí se zastavit. Jsou v začarovaném kruhu. Zastavení je smrt. Musí vyvíjet činnost. Musí přece něco dělat. Cokoliv, jen se hlavně nezastavit! Znovu a znovu začínají něco nového, vrhají se do dalších vztahů, kurzů, pobytů a zaručených metod, ale výsledek je … opět stejný – nikam se nedoberou. Místo slibované blaženosti pouze další nový level, nové poplatky, sebezapření, píle a dřina. Závislost? -ismus? Ano! Bezmoc? Vrstvení? Mlýnská kola? Ano! Člověk je dobrovolnou obětí ezoturismu.

O čem to bude: Správné ukončování až do konce nějak souvisí se zastavením se a … s malou osobní smrtí? Ano! Očividně se nás to dotýká víc, než by se mohlo zdát. Nikdo není této životní lekce ušetřen. Dotáhnout věci do správného konce je naprosto vědomá práce, u které musíme vědomě být a vědět, co a proč děláme. Souvisí to s uměním odevzdávat a propouštět věci z kontroly, pozornosti a paměti. Neukončené věci nikdy neskončí tím, že si jich přestaneme všímat a zameteme je pod koberec, kde možná samovolně shnijí. Kdepak! Budou tam velmi zapáchat a škodit. Pojďte si touto přednáškou zvědomit správné ukončování věcí. Vyměňte kvantitu, spěch a honbu za termíny a přežitím za kvalitu, dýchání, cítění, prožívání a vychutnávání si maličkostí.

Vstupné: 400 Kč | Platba v hotovosti na místě | Mládež do 18 let vstup zdarma | Diktafony povoleny | Možnost zakoupení občerstvení na místě.

Přihlášky: Přihlašujte se písemně e-mailem na marek.scotka@gmail.com. Další informace telefonicky na čísle (+420) 608 808 664.

Audiozáznam k dispozici. Účastníci této přednášky obdrží audiozáznam vč. fotek tabule e-mailem zdarma v rámci vstupného. Pokud si chcete záznam přednášky nechat také poslat, napište si o něj na výše uvedený přihlašovací mail. Cena audiozáznamu je 400 Kč. Platba podle domluvy s organizátorem akce.

Dále se v programu můžete těšit na:

–   So 25. 11. 2017 od 10 – 17 h | Kurz praktické numerologie 1 (1.500 Kč)

–   Ne 26. 11. 2017 od 10 – 14 h | Symbolika těla: Záda a páteř (600 Kč)

–   Pá + So + Ne podle rozpisu termínů | Osobní konzultace s Markem (900 Kč / 70 minut) | Objednávky telefonicky u Marka na č. (+420) 608 808 664.

Pořadatel

Marek Ščotka
Telefon
+420608808664
Email
marek.scotka@gmail.com
View Pořadatel Website

Místo konání

Centrum RYBALKA Praha
Rybalkova 55
Praha - Vršovice, 10100
+ Google Mapa
View Místo konání Website