29.3.2024

Výchozí název

Načítám Akce

« Všechny Akce

  • akce již proběhla.

OSTRAVA | Kurz Těhotenská rovnice | Certifikovaný kurz s Markem Ščotkou

12.1.2019 | 10:00 - 16:00

1500Kč

Celodenní certifikovaný kurz moderní metody alternativní diagnostiky a terapie Těhotenská rovnice

s Markem Ščotkou v Ostravě v Antakaraně v sobotu dne 12. 1. 2018

 

O čem to bude

Všichni lidé a savci máme něco společného. Každý z nás přišel na tento svět z lůna své matky, z její dělohy. Pobývali jsme tam určitou dobu a nabírali tam nejen tělo, ale i informace o celém širém světě naší mámy. Byli jsme na ní plně závislí a odkázáni na její vůli na život a na smrt. Prošli jsme v ní procesem početí, hnízdění, vtělování se do našeho těla a samozřejmě pak i procesem porodu a odpojení se od placenty a od matky. To celé byl jeden dlouhý právoplatný život, od početí až po smrt a odpojení pupeční šňůry. Tomuhle životu běžně říkáme těhotenství. Tenhle život probíhal v prostředí vody (plodové vody). Voda byla naším přirozeným prostředím. Voda nás postupně vybavila na život v prostředí vzduchu, na dýchání. Přípravy probíhaly během celého těhotenství.

Mezi naším životem v děloze, tedy těhotenstvím, a životem na vzduchu, tedy po porodu od prvního nádechu, existuje neomylná podobnost. Platí ty stejné scénáře, jen se liší doba, za kterou se odehrají. Jaký byl průběh těhotenství , takový byl průběh porodu. Jaký byl průběh porodu, takový je průběh každých našich 9 let života neboli 9-letých cyklů.

Průběhem těhotenství se do nás vepsal zcela originální děložní (porodní i životní) scénář neboli Těhotenská rovnice. Prvním nádechem se tato rovnice jako automat začne přehrávat od nuly a znovu si procházíme ty samé principy, kterým jsme čelili na začátku těhotenství. Čím víc se blížíme k završení prvních 9 let života, tím blíže se nám přehrávají události a principy, které jsme u mámy v děloze prožívali před porodem. Po završení prvních 9 let života se všechno vrátí znovu na začátek a desátý rok života žijeme zase jako během našeho počátku těhotenství neboli také jako první rok života. A tak se tento scénář, tedy Těhotenská rovnice, opakuje neustále dokola, dokonce i v pravidelných intervalech.

Mohlo by tak tomu být až do smrti, pokud byste jej jednoho krásného dne vědomě nepřepsali na něco lepšího a nezměnili si tím svůj osud. Těhotenská rovnice je tu od toho, aby vám pomohla tento scénář odhalit a přehledně rozkrýt, seřadit si důležité životní události a najít mezi nimi skryté souvislosti a příčiny. Začněte se věnovat budování nové nezatížené budoucnosti pro sebe, rodinu a potomky.

 

Věnujte tento kurz někomu blízkému jako velmi užitečný vánoční dárek … Domluvte se s Markem, co a jak.“

 

 

Cena kurzu 1.500 Kč

  • Úhrada v hotovosti na místě
  • Mládež do 18 let (včetně) zdarma
  • Podklady a audiozáznamy v ceně
  • Bezplatné opakování kurzu pro jeho dřívější absolventy, „OPÁČKO ZDARMA“
  • Sleva 800 Kč pro certifikované absolventy „Školy praktické numerologie“

 

Certifikace

Certifikát obdržíte absolvováním kurzu. Jeho platnost je časově neomezená. Umožňuje vám kromě jiného také zařadit metodu Těhotenská rovnice do seznamu vašich alternativních diagnostických nebo terapeutických služeb pro práci s lidmi. Umožňuje vám zúčastnit se libovolného počtu dalších kurzů Těhotenské rovnice zcela zdarma jako na OPÁČKO. Kromě kurzu máme pro podporu této metody založenou neveřejnou facebookovou diskusní skupinu „Těhotenská rovnice v praxi“. Přidejte se tam k nám a pokračujte v samostudiu této jedinečné metody.

 

Navštivte naši neveřejnou diskusní skupinu na facebooku „Těhotenská rovnice v praxi“.

 

Přihlášky

Přihlašujte se prosím písemně e-mailem na adresu marek.scotka@gmail.com. Do přihlášky uveďte prosím také vaše datum narození pro možnost vydání certifikátu. Děkuji.

Pro libovolné aktuální nebo doplňkové informace např. o změnách vaší účasti na kurzu nebo o dopravení se na místo volejte Markovi telefonicky na číslo (+420) 608 808 664.

 

Organizační věci

  • Tento kurz organizuje Marek Ščotka, autor metody
  • Kontakt – tel.: (+420) 608 808 664 | www.marekscotka.cz
  • Snadné parkování autem přímo na místě u centra
  • Snadný dojezd MHD – zastávky jsou od centra Antakarana cca. do 500 m pěšky. Nastudujte si možnosti dojezdu MHD na webu www.antakarana.cz.
  • Na místo se dostavte nejdříve v 9:40 hod., dříve určitě ne. Pokud bude centrum ještě zavřeno, zavolejte Markovi.
  • S sebou si vezměte buďto celodenní svačinku, nebo je jinak možnost občerstvení a jídla na místě v místní kavárně a čajovně
  • Psací potřeby s sebou
  • Přezůvky a pohodlné oblečení s sebou

 

Pořadatel

Marek Ščotka
Telefon
+420608808664
Email
marek.scotka@gmail.com
View Pořadatel Website

Místo konání

Centrum Antakarana, Ostrava
Dolní 65
Ostrava, 70030 Česká republika
+ Google Mapa
Telefon
739562770
View Místo konání Website