20.4.2024

Výchozí název

Načítám Akce

« Všechny Akce

  • akce již proběhla.

JIŽ PLNO! | Těhotenská rovnice OLOMOUC | Celodenní praktický seminář s Markem Ščotkou v Olomouci

8.4.2017 | 10:00 - 18:00

1490Kč

Tato akce je již kapacitně naplněná! Posílejte přihlášky pouze jako náhradníci. V případě, že se uvolní místo, budeme vás ihned informovat. Plánujeme uspořádat stejnou akci v náhradní termínu, který dohodneme a zveřejníme v dohledné době.

Zveme vás na veřejný praktický celodenní seminář s Markem Ščotkou v používání alternativní diagnostické a terapeutické metody Těhotenská rovnice pro každodenní praxi.

Tento seminář je určen nejen ženám, ale také mužům, kteří chtějí jednoduše, bez omáček a tápání, bez střílení mimo terč, zdravým selským a laickým rozumem pochopit přesné souvislosti, co se jim to v životě děje, odkud se to vzalo, co jim daná situace chce sdělit a nabídnout a jak ji uchopit, aby se jim už nikdy nemusela znovu zopakovat. Konec rodového prokletí, zděděných osudů, nemocí a problémů jak po vašich předcích, tak i ochrana vašich potomků a vnoučat před vlivem vašich vlastních životních omylů a chyb.

Zastavme společnými silami opakování osudů rodů a chyby našich předků. Bude vám to stačit, nebo vás zajímá, co umí Těhotenská rovnice dál, o čem zatím nemáte ani tušení, že by šlo dělat? Zveme vás na celodenní seminář, který vám změní život!

Intro: Život jsme dostali od našich předků v podobě osudových šablon – rovnic plných předkreslených a předmalovaných omalovánek k vyplnění vlastními barvami. Máme je uloženy v naší DNA. Od tama se nám postupně dostávají do života k řešení jedna po druhé. Některými jsme nuceni se zabývat prioritně, neboť je naši předkové sami nestihli před naším příchodem na svět prožít, vymalovat a dokončit. Proto se historie rodů s novými potomky neustále opakuje dokola. My v tom nejsme výjimkou – nejsme prokletými autory omalovánek, ale můžeme s tím něco pro sebe a pro naše potomky udělat – rozklíčovat to, dokončit, zastavit rodová prokletí a stanovit, co a zda něco bude pokračovat dál. Stejně tak jsou na tom naši potomci nebo vnoučata.

Prosím, přijďte dobře odpočatí a na zbytek dne si už vůbec nic dalšího neplánujte. Děkuji za pochopení. Máte-li zájem nastudovat si něco dopředu, shlédněte video „Prokletí prvorozených, které vzniklo přímo k této přednášce.

Termín konání: Sobota 8. 4. 2017 od 10:00 – 16:00 h | Od 16:30 – 18:00 h na tento seminář navazuje jako BONUS volně přístupná bezplatná veřejná beseda s lektorem na téma „Konce dotažené do konce„, na kterou si můžete pozvat členy vaší rodiny, partnery a známé.

Místo konání: OLOMOUC | Ostružnická 8 (30 m od Horního náměstí, ulice je souběžná s ul. Ztracenou) | Studio LOVING HEARTwww.lovingheart.cz | Z důvodu špatných podmínek pro parkování aut doporučujeme zaparkovat jinde a dorazit na místo pěšky.

Lektor: Marek Ščotka – autor metody, tel.: (+420) 608 808 664 | Více o Markovi na www.marekscotka.cz.

Cena: 1.490 Kč | Platba v hotovosti na místě | Děti a mládež do 18 let účast zdarma | V ceně není započítáno jídlo ani pití, celodenní drobné RAW a VEGE občerstvení je však zajištěno | Zápisníky nebo diktafony s sebou.

Přihlášky: Přihlašujte se včas dopředu písemně na e-mail marek.scotka@gmail.com. Kontaktní osobou pro tuto akci je Marek Ščotka, tel.: 608 808 664.

Co s sebou: Pohodlné oblečení, přezůvky, pokud budete chtít sedět na zemi, tak polštářek, karimatku nebo deku. Vhodné bude vzít si také dostatek smrkacích kapesníků – budou zřejmě potřeba.

Pozvánka na přednášku: Zveme vás v rámci ještě kompletnějších informací k metodě Těhotenská rovnice také na úvodní páteční přednášku Rodinné trojúhelníky, která se bude konat na stejném místě den předem, a to v pátek 7. 4. 2017 od 17 – 20 h.

Pozvánka na osobní konzultace s Markem – Psychosomatická poradna: Využijte možnost osobních konzultací s Markem v rámci jeho dubnového přednáškového turné v Olomouci takto:

  • Pátek 7. 4. … buďto před přednáškou Rodinné trojúhelníky, nebo po jejím skončení.
  • Sobota 8. 4. … po skončení semináře Těhotenská rovnice a návazné besedy, tedy od 18:30 – 21:00 h.
  • Neděle 9. 4. … konzultační den, tedy celodenně od 8:30 – 18:30 h.
  • Osobní konzultace trvají každá 70 minut a stojí 800 Kč. Platba v hotovosti na místě. Rezervujte si termíny přímo u Marka telefonicky na čísle 608 808 664.

Pořadatel

Marek Ščotka
Telefon
+420608808664
Email
marek.scotka@gmail.com
View Pořadatel Website

Místo konání

Studio LOVING HEART Olomouc
Ostružnická 8
Olomouc, 77900 Česká republika
+ Google Mapa
Telefon
777 980 554
View Místo konání Website