29.3.2024

Výchozí název

Načítám Akce

« Všechny Akce

  • akce již proběhla.

JIŽ PLNO! | Těhotenská rovnice BRATISLAVA | Praktický seminář s Markem Ščotkou v Bratislavě

22.4.2017 | 10:00 - 16:00

60€

Tato akce je kapacitně již zcela naplněná! Prosím, přihlašujte se buďto jako náhradníci, nebo včas hned na další termín 20. 5. 2017. Podrobnosti najdete zde: https://marekscotka.cz/akce/20170520-bratislava-tehotenska-rovnice/Děkuji za pochopení.

Zveme vás na veřejný praktický celodenní výcvik s Markem Ščotkou v používání alternativní diagnostické a terapeutické metody Těhotenská rovnice.

O čem to bude: Život jsme dostali od našich předků v podobě osudových šablon – rovnic plných předkreslených a předmalovaných omalovánek k vyplnění vlastními barvami. Máme je uloženy v naší DNA a od tama se nám postupně dostávají do života k řešení. Některými jsme nuceni se zabývat prioritně, neboť je naši předkové sami nestihli před naším příchodem na svět prožít, vymalovat a dokončit. Proto se historie rodů s novými potomky neustále opakuje dokola. My nejsme výjimkou, ale můžeme s tím něco udělat – rozklíčovat to, dokončit, zastavit rodová prokletí a stanovit, co a zda něco bude dál. Stejně tak jsou na tom naši potomci nebo vnoučata. Zastavme společnými silami opakování osudů rodů a chyby našich předků. Bude vám to stačit, nebo vás zajímá, co umí Těhotenská rovnice dál, o čem zatím nemáte ani tušení, že by šlo dělat? Zveme vás na celodenní seminář, který vám změní život!

Termín konání: 22. 4. 2017 od 10:00 – 16:00 h | Náhradní termín 20. 5. 2017 Možno se přihlašovat už teď! | Zápisníky nebo diktafony s sebou.

Bonus: Od 16:30 – 18:00 hod. na tento seminář navazuje veřejná beseda s lektorem na volné téma.

Místo konání: Bratislava – Petržalka, Romanova 28 | Bývalá Katkina čajovňa.

Lektor výcviku: Marek Ščotka | Více o Markovi na www.marekscotka.cz.

Cena: 60 € | Platba předem na účet buďto v plné výši ceny, nebo zálohou 40 Euro a doplatkem v hotovosti na místě. Instrukce k platbě a veškeré propozice obdržítě po písemném přihlášení v potvrzovacím mailu od organizátorky akce Jany Babičové. V ceně není započítána celodenní strava, ale můžete si ji zakoupit přímo na místě v místní čajovně.  Účastníci předchozí přednášky „Rodinné trojúhelníky“ dne 21. 4. budou mít zvýhodněnou cenu 50 €.

Přihlášky: Přihlašujte se předem písemně u organizátorky akce Jany Babičové na e-mail babicova.jana@gmail.com.

Podrobnosti

Datum:
22.4.2017
Čas:
10:00 - 16:00
Cena:
60€
Rubrika Akce:
Štítky Akce:
, , , , , ,
Webová stránka:
www.marekscotka.cz

Pořadatel

Jana Babičová
Email
babicova.jana@gmail.com

Místo konání

Bývalá Katkina čajovňa, Bratislava
Romanova 28
Bratislava - Petržalka, Slovensko
+ Google Mapa