29.3.2024

Výchozí název

Načítám Akce

« Všechny Akce

  • akce již proběhla.

LUBNO | Konce dotažené do konce | Zážitková přednáška

13.11.2017 | 17:30 - 20:30

300Kč

Zvu vás na svou zážitkovou přednášku „Konce dotažené do konce“ konanou ve známém podhorském centru TUTTO LUBNO nedaleko Frýdlantu nad Ostravicí. Akci pořádá Mgr. Jana Kozová, tel.: 604 924 836, e-mail: i n f o @ t u t t o – l u b n o . c z.

Intro: Mnozí lidé na sobě vědomě pracují údajně už mnoho let. Přesto když je znáte a potkáváte, máte pocit, že se nepohnuli nikam ani o centimetr. Stejný pocit mají často i oni sami, ale neví si rady, co s tím. Jsou v pasti, ale nesmí se zastavit. Jsou v začarovaném kruhu. Zastavení je smrt. Musí vyvíjet činnost. Musí přece něco dělat. Cokoliv, jen se hlavně nezastavit! Znovu a znovu začínají něco nového, vrhají se do dalších vztahů, kurzů, pobytů a zaručených metod, ale výsledek je … opět stejný – nikam se nedoberou. Místo slibované blaženosti pouze další nový level, nové poplatky, sebezapření, píle a dřina. Závislost? -ismus? Ano! Bezmoc? Vrstvení? Mlýnská kola? Ano! Člověk je dobrovolnou obětí ezoturismu.

O čem to bude: Správné ukončování až do konce nějak souvisí se zastavením se a … s malou osobní smrtí? Ano! Očividně se nás to dotýká víc, než by se mohlo zdát. Nikdo není této životní lekce ušetřen. Dotáhnout věci do správného konce je naprosto vědomá práce, u které musíme vědomě být a vědět, co a proč děláme. Souvisí to s uměním odevzdávat a propouštět věci z kontroly, pozornosti a paměti. Neukončené věci nikdy neskončí tím, že si jich přestaneme všímat a zameteme je pod koberec, kde možná samovolně shnijí. Kdepak! Budou tam velmi zapáchat a škodit. Pojďte si touto přednáškou zvědomit správné ukončování věcí. Vyměňte kvantitu, spěch a honbu za termíny a přežitím za kvalitu, dýchání, cítění, prožívání a vychutnávání si maličkostí.

Vstupné: 300 Kč | Platba v hotovosti na místě | Mládež do 18 let vstup zdarma | Diktafony povoleny | Možnost zakoupení občerstvení na místě.

Přihlášky: Přihlašujte se písemně e-mailem na info@tutto-lubno.cz.

Organizátorka akce: Mgr. Jana Kozová, tel.: 604 924 836

Audiozáznam k dispozici: Účastníci této přednášky obdrží audiozáznam vč. fotek tabule e-mailem zdarma v rámci vstupného. Pokud si chcete záznam přednášky nechat také poslat, napište si o něj na výše uvedený přihlašovací mail. Cena audiozáznamu je 300 Kč. Platba podle domluvy s organizátorkou akce.

Podrobnosti

Datum:
13.11.2017
Čas:
17:30 - 20:30
Cena:
300Kč
Rubrika Akce:
Štítky Akce:
, , ,
Webová stránka:
www.marekscotka.cz

Pořadatel

Jana Kozová, Mgr.
Telefon
(+420) 604 924 836
Email
info@tutto-lubno.cz
View Pořadatel Website

Místo konání

Restaurace TUTTO Lubno
Lubno 30
Frýdlant nad Ostravicí, 739 11 Česká republika
+ Google Mapa
Telefon
(+420) 595 172 330
View Místo konání Website