28.3.2024

Výchozí název

Načítám Akce

« Všechny Akce

  • akce již proběhla.

FRÝDEK – MÍSTEK | Vztahová monáda | Zážitková přednáška Marka Ščotky

16.11.2017 | 17:30 - 20:30

300Kč

Vážená přátelé. Dovoluji si vás pozvat na mou zážitkovou přednášku v Národním domě ve Frýdku-Místku, ve které mi jako v jedné z mála nepůjde ani tak o herecké výkony jako spíše o vážnost sdělení a o to ukázat vám, jak zeširoka přemýšlím o vztazích muže a ženy, o jejich počátcích, současnosti i budoucnosti, a jak daleko mám nastaveny hranice toho, co je „reálně“ ve vztahu dvou lidí možné. Budu moc rád, pokud se mi podaří inspirovat vás procítit sami sebe a vaše partnery, a také mít pro sebe víc než dřív z uctivých vztahů s vaším okolím.

O čem to bude

Ve vztahové Monádě muž je pevná nádoba, žena její obsah. Muž je pevným domem, žena Domovem – životem v něm, barvami, vůněmi i zvuky. To kolem ženy točí se Svět. Její muž je tím Světem. Rozhodla se pro něj. Zvolila si ho mezi všemi a oddala se mu. Zcela. Je pro ni Vyvoleným. Je jeho Domovem. Je jeho Svatým Grálem – pohárem Života věčného. On jejím Správcem a Svatým Ochráncem. Zestárnou spolu?

Přijďte se nechat inspirovat, proč a jak dosáhnout v partnerském vztahu stavu Vztahové Monády. Jak se ze statické Monády rozpohybovat resp. roztočit do dynamické Monády tak, aby se v ní harmonicky střídaly obě strany, aby se stala ladnou, přitažlivou, léčivou, inspirativní a snad i věčnou či legendární. Poslechněte si něco o Tajemství Třetí strany ze dvou, o Splývání v jedno a o Tantrickém výtahu.

Organizační věci

Vstupné: 300 Kč | Platba v hotovosti na místě | Mládež do 18 let vstup zdarma.

Přihlášky: Přihlašujte se písemně e-mailem na nadia.c@seznam.cz.

Organizátorka: Naďa Chýlková, tel.: (+420) 775 937 857.

Audiozáznamy: Audiozáznamy vč. fotek z tabule a z akce ukládáme v komprimovaném souboru .zip na sdílený disk. E-mailem pak obdržíte link a heslo k jeho stažení. Zdarma tento link a heslo obdrží obratem všichni účastníci přednášky. Ostatní zájemci si jej mohou písemně objednat k zaslání e-mailem za poplatek ve výši vstupného. Způsob úhrady si domluvte předem s organizátorkou. Objednávejte na přihláškovém e-mailu.

Podrobnosti

Datum:
16.11.2017
Čas:
17:30 - 20:30
Cena:
300Kč
Rubrika Akce:
Štítky Akce:
, , , , ,
Webová stránka:
www.marekscotka.cz

Pořadatel

Naďa Chýlková
Telefon
(+420) 775 937 857
Email
Nadia.C@seznam.cz

Místo konání

Národní dům Frýdek – Místek
Palackého 134
Frýdek - Místek, 73801
+ Google Mapa
Telefon
+420 773 788 650
View Místo konání Website