24.4.2024

Výchozí název

Načítám Akce

« Všechny Akce

  • akce již proběhla.

LITOMYŠL | Čtyři a jedna fáze vztahu | Přednáška Marka Ščotky

20.9.2019 | 18:00 - 21:00

300Kč

Páteční podvečerní zážitková přednáška Marka Ščotky v Litomyšli dne 20. 9. 2019 od 18 – 21 hod. o životních cyklech vztahů

 

O čem to bude

Řeč bude nejen o přirozeném cyklu vztahu od silné touhy někoho potkat a prožít tu spalující jiskru prvního dojmu bezhlavosti, přes postupné zahmotňování a lapání se navzájem do čím dál hutnějších pastí vydírání se přes různé formy dluhů a rodových prokletí, přes marné ego-pokusy utéct z toho, ukončit to, až po skutečný „zánik“ vztahu, jestliže něco takového vůbec existuje.  Řeč bude také o možnostech, které se díky vztahu a vztahům nabízejí jak muži, tak i ženě, a také o možnostech, jak hladce a beztrestně vystoupit z bludného kruhu vztahových dluhových spirál, z rodových zátěží (zakletí) po předcích a přerodit se v něco, o čem se jednou pomyslně budou psát legendy a dlouze hovořit ústy druhých u táborových ohňů.

 

„Tato přednáška je vhodná pro vás, kdo se motáte v pasti stále stejných typů vztahů, stále se stejnými scénáři, s partnery jako přes kopírák, se stejnými závěry a již dopředu známými emocemi. Také je vhodná pro vás, kdo vztahově stagnujete a uvízli jste na mrtvém bodě. Pojďme dát hlavy dohromady a odbrzdit se v sobě, ať to má jiskru, šťávu, glanc a slávu.“ Marek.

 

Vstupné 300 Kč

::: Platba v hotovosti na místě

::: Mládež do 18 let (včetně) má vstup zdarma

::: Podklady, audiozáznamy a fotky tabule zdarma v ceně

 

Přihlášky

::: Přihlašujte se prosím písemně e-mailem na marek.scotka@gmail.com.

::: Do přihlášky uveďte také vaše telefonní číslo pro rychlou informovanost v případě aktuálních organizačních změn.

 

Lektor: Marek Ščotka, tel. (+420) 608 808 664. Obracejte se na Marka s vašimi individuálními dotazy. Využijte možnost objednat se k němu do Litomyšle na individuální osobní konzultace.

 

Letáčky ke všem akcím turné k nahlédnutí

Tato přednáška se spolu s ostatními akcemi koná v rámci víkendového přednáškového turné Září Tour 2019 Marka Ščotky v Litomyšli. Prohlédněte si, co všechno se tam bude dít a využijte příležitost se zúčastnit. Další informace o tomto turné najdete na na FB stránkách Akce s Markem Ščotkou a Centrum Spontanea.

 

Pořadatel

Marek Ščotka
Telefon
+420608808664
Email
marek.scotka@gmail.com
View Pořadatel Website

Místo konání

Centrum SPONTANEA Litomyšl
Smetanovo nám. 77
Litomyšl - Město, 57001 Česká republika
+ Google Mapa