16.4.2024

Výchozí název

Načítám Akce

« Všechny Akce

  • akce již proběhla.

VIZOVICE | Život a vztahy podle znamení a živlů | Zážitková přednáška Marka Ščotky

27.9.2019 | 17:30 - 20:30

300Kč

Páteční podvečerní zážitková přednáška Marka Ščotky ve Vizovicích dne 27. 9. 2019 od 17:30 – 20:30 hod.

 

O čem to bude

Řeč bude o tématu partnerských vztahů pohledem znamení a živlů Zodiaku s využitím mnohaletých zkušeností z praxe alternativní diagnostiky, etikoterapie a masérství. Budeme hovořit o jasných i skrytých aspektech znamení, o jejich provázanosti na všechna ostatní znamení, o potenciálu, který vytvářejí v partnerských vztazích, o vědomé podpoře fungování příslušných tělesných orgánů vztažených k jednotlivým živlům, o fyzické podstatě, psychickém světě i duchovních posláních znamení.

Atraktivní částí přednášky bude ta o vlivu znamení a živlů na partnerské vztahy, na vhodnost partnerů, na potenciál a cíle vztahů, na rodinné, zdravotní a duchovní aspekty, na to, jak vychovávat děti podle znamení s ohledem na jejich pohlaví a pořadí narození. Pokud vyjde chvilka, probereme si také vaše postavení mezi sourozenci ve vaší mateřské rodině, ať si uděláte obrázek o tom, co si z tama odnášíte do dospělého života.

 

Marek Ščotka patří mezi známé vztahové a rodinné terapeuty. Jeho hlavní doménou je alternativní diagnostika a terapie, psychosomatika a etikoterapie. V oboru působí již od r. 2002.

 

Vstupné 300 Kč

::: Platba v hotovosti na místě. Mládež do 18 let (včetně) vstup zdarma.

::: Audiozáznamy přednášky a fotky tabule zdarma v ceně.

 

Přihlášky

::: Přihlašujte se prosím přímo u mě písemně e-mailem na marek.scotka@gmail.com.

::: Veškeré organizační dotazy řešte telefonicky na na čísle (+420) 608 808 664. Volejte prosím PO – PÁ v době mezi 9 – 18 h.

 

Audiozáznamy přednášek k zakoupení

Pokud nemáte na přednášku čas přijít nebo pokud jste ji termínově propásli, ale přesto o ni máte zájem alespoň v audio – podobě, nevěšte hlavu. Využijte moji rozsáhlou audiotéku. Napište mi o zaslání vám zpoplatněného audiozáznamu e-mailem na marek.scotka@gmail.com. Cena je stejná jako výše vstupného. Platbu po domluvě provedete bankovním převodem a jakmile se mi platba připíše na účet, obratem vám do reakce na váš e-mail pošlu link a heslo ke stažení a v případě technických nejasností se stahováním nebo přehráváním vám navíc ještě pomohu k vaší spokojenosti.

Věděli jste, že ke každému znamení Zodiaku mám pro vás ucelené 3-hodinové audionahrávky zvlášť? Koukněte se na můj web do sekce Ke stažení / Můj Zodiak

 

Pozvánka na osobní konzultace s Markem ve Vizovicích

Ve stejný den konání přednášky vám budu od 10:20 – 17:00 h k dispozici pro indivduální osobní konzultace mezi čtyřma očima. Bližší informace o tom najdete zde na webu nebo na Facebooku na stránce Akce s Markem Ščotkou.

Pořadatel

Marek Ščotka
Telefon
+420608808664
Email
marek.scotka@gmail.com
View Pořadatel Website

Místo konání

Dům kultury Vizovice
Masarykovo náměstí 1008
Vizovice, 76312 Česká republika
+ Google Mapa
Telefon
+420604208912
View Místo konání Website