19.4.2024

Výchozí název

Načítám Akce

« Všechny Akce

  • akce již proběhla.

NOVÝ JIČÍN | Život v rodinných trojúhelnících | Zážitková přednáška M. Ščotky

7.10.2019 | 17:30 - 20:30

300Kč

Zážitková přednáška Marka Ščotky v Novém Jičíně v pondělí 7. 10. 2019 od 17:30 – 20:30 hod.

 

O čem to bude

Řeč bude o odvěkém hledání cest, jak žít vztahy a rodiny podle ideálů. Budeme hledat odpovědi v opakování rodinných a rodových vzorců a nacházet nástroje, jak to předělat v něco velmi žádoucího, možná ideálního. 🙂

Ideál sem, ideál tam, ideál všude, kam se podíváš. Nezbyl prostor pro chyby, obyčejno ani zvědavo. Málokdo je ochoten se učit, dělat chyby a žít něco jiného než své ideály. Vztahy a rodiny nás přitom definují. Stávají se „osudovými“. Dá se v tom nějak vyznat a udržet si zdravý selský rozum?

Jedni dávají rady, sami přitom doma „bordel“ mají. Druzí se křečovitě a bez nádechu snaží 24/7 být všem vzorem, mají svá ocelová pravidla, zásady, řád a disciplínu. Jsou betonově nepřístupní a často jejich svět praská vertikálně i horizontálně. Třetí zase nechávají všechno osudu a řeší jen to, co jim přijde a až jim to přijde. A občas jim to doopravdy přijde! Potom panika! Čtvrtí žijí v tajných iluzích a věčném doufání, žijí prázdné a vysávané životy sluhů a otroků – čekají na cizí povely a rozkazy. Pátí, ti furt cosi záhadného v sobě a kdekoliv jinde čistí … nebo vibrují v jakýchsi vibracích, které se s nimi furt někam zvedají … anebo se z čehosi do čehosi transformují, ale navenek jsou furt to samé po staru, čím dál tím … stejní. Šestí vypadají, že našli cestu z bludiště – všemu závaznému, partnerskému či rodinnému se vykutaně a lišácky vyhýbají, nevážou se, žijí nepolapitelný život single, a prý šťastně. A co vy? … Stavte se na přednášku.

 

Vstupné 300 Kč

  • Platba v hotovosti na místě
  • Mládež do 18 let (včetně) vstup zdarma
  • Audiozáznam přednášky pro účastníky zdarma

 

Přihlášky

Přihlašujte se prosím u organizátorky Marcely Kukulové buďto písemně e-mailem na studiosebe@seznam.cz, nebo telefonicky na čísle 604 245 910.

 

Osobní konzultace s Markem v Novém Jičíně

Využijte možnost objednat se k Markovi na osobní konzultace v Novém Jičíně. Objednávky termínů telefonicky přímo u Marka na čísle 608 808 664.

 

Audiozáznamy z přednášek k zakoupení

Objednávky audiozáznamů libovolných přednášek, které vás zaujaly, pište písemně e-mailem Marku Ščotkovi na adresu marek.scotka@gmail.com. Cena je shodná s výší vstupného, zpravidla 300 Kč, pokud není uvedeno jinak. Úhradu provedete bankovním převodem a v reakci na vaši objednávku a úhradu ceny vám do mailu přijde link a heslo ke stažení audiozáznamu.

 

Příští Markovy přednášky v Novém Jičíně ve studiu SEBE

  • Pátek 13. 12. 2019 od 17:30 – 20:30 hod. … téma ještě upřesníme

Pořadatel

Marcela Kukulová
Telefon
(+420) 604 245 910
Email
studiosebe@seznam.cz

Místo konání

Studio SEBE Nový Jičín
5. května 720/20
Nový Jičín, 74101 Česká republika
+ Google Mapa