25.4.2024

Výchozí název

Načítám Akce

« Všechny Akce

  • akce již proběhla.

OSTRAVA | SPOLU! v Antakaraně | Celodenní Live setkání lektorů a terapeutů

8.2.2020 | 10:00 - 18:00

500Kč

Celodenní live-setkání známých lektorů a terapeutů v Ostravě v Antakaraně v sobotu 8. 2. 2020 od 10 – 18 hod.

 

O čem to bude

Na začátku byla myšlenka dát v jeden čas pod jednu střechu zajímavé osobnosti, které ví, o čem mluví, a které mají co říct publiku a veřejnosti o předem zvoleném tématu. Pro toto setkání jsem zvolil témata v duchu „Muži a ženy již spolu-pracují a mají úžasné výsledky. Nová doba 2020 je konečně tady!“

Vybral jsem si pro tato témata původně tři milované kolegyně – Ester Davidovou, Vendy Kociánovou a Renátu Cholevíkovou. Všechny je považuji za špičku v mém oboru minimálně na území ČR. Domluva byla nádherně rychlá, jasná a profesionální. 🙂 Jak jinak, že? 🙂 Naneštěstí se pro domluvený termín ukázalo, že Ester bude zrovna řešit nové bydlení a stěhování, takže se ze setkání omluvila. Budeme i tak na ni alespoň myslet a přát ji velké svaly a pevné nervy.

Věřím, že s námi zažijete parádní den nadupaný až po strop kvalitními informacemi.

P. S.: Kdo jste z daleka, určitě přijeďte a přijďte taky! Bude to stát za to!

 

 

Program dne

10:00 – 11:30 … Vendy Kociánová … Přednáška „Penis & Vagína | Proč je zaměňujeme?“

12:00 – 13:30 … Renáta Cholevíková … Přednáška „Hybrid zvaný Mužena“

14:00 – 15:30 … Marek Ščotka … Přednáška „Muž je Láska & Žena je Síla“

16:00 – 18:00 … SPOLEČNÁ BESEDA všech 3 lektorů … Hlavní téma: Místo vedle tebe

 

Vstupné

Vstupenky na jednotlivé přednášky či besedu NEJDE KOUPIT DOPŘEDU. Koupíte si je až přijdete, na místě, v hotovosti, před každou přednáškou. Můžete si však včas dopředu rezervovat místa na jednotlivé přednášky nebo besedu, a to písemně e-mailem na marek.scotka@gmail.com.

– á 150 Kč … jednotlivé přednášky nebo společná beseda

– 500 Kč … celodenní vstupné na všechny akce (obdržíte festivalový náramek pro volný vstup)

– Mládež do 18 let (včetně) má vstupné ZDARMA.

 

Pokud si budete chtít zakoupit celodenní vstupné, udělejte to nejlépe hned před první přednáškou!

 

Jednotliví lektoři

Domluvili jsme se s lektory, že vám budeme po celý den k dispozici pro vaše osobní dotazy. Najděte si nás někde v areálu centra a oslovte nás. Pokud nebudeme k nalezení, obsluha u baru v kavárně určitě bude vědět, kde nás najít.

 

 

Rezervace míst dopředu na jednotlivé přednášky i besedu

Rezervujte si včas dopředu místa na jednotlivé přednášky nebo besedu!

Napište nám vaši závaznou rezervaci písemně e-mailem na marek.scotka@gmail.com. V případě dotazů volejte Markovi na číslo (+420) 608 808 664.

UPOZORNĚNÍ! Počet míst ve VElkém sále bude omezen na max. 80 – 100 míst. Sezení pro vás zajistíme kombinovaně na pohodlných židlích nebo na karimatkách a dekách na zemi. Když tak si vezměte s sebou vlastní polštářky pod zadek. Budou se určitě hodit.

 

Audiozáznamy z jednotlivých přednášek a besedy

 

  • PŘIJDU NA CELÝ DEN. BUDU S VÁMI NA VŠECHNY PŘEDNÁŠKY I NA BESEDU: Využijte možnosti zvýhodněného celodenního vstupného 500 Kč. Každý účastník přednášky nebo besedy od nás automaticky obdrží zdarma do e-mailu její audiozáznam ke stažení. Potřebujeme k tomu od vás pouze to, abyste se nám u vstupu při placení zapsali do seznamu adresátů k odeslání.

 

  • PŘIJDU, ALE MOHU POBÝT POUZE OMEZENĚ. CHCI VŠAK VŠECHNY AUDIOZÁZNAMY: Pokud přijdete a nebudete se moci zúčastnit celého programu, pouze jen některé jeho přednášky či besedy, můžete si přesto u nás písemně e-mailem objednat na marek.scotka@gmail.com zpoplatněný libovolný audiozáznam. Poplatek bude činit á 150 Kč / ks. Úhradu můžete provést ihned na místě v hotovosti, nebo pak následně bankovním převodem až vám objednané záznamy pošleme. Údaje k úhradě najdete v příslušné zprávě.

 

  • NEMOHU PŘIJÍT, ALE CHCI OD VÁS NĚKTERÉ NEBO VŠECHNY AUDIOZÁZNAMY: I bez účasti si u nás můžete písemně e-mailem objednat zpoplatněné audiozáznamy z vybrané přednášky i společné besedy. Nebo si je objednejte rovnou všechny – budete je mít za zvýhodněnou cenu jako za celodenní vstupné, tedy za 500 Kč. Napište nám vaši objednávku e-mailem na marek.scotka@gmail.com.

 

Dejte si ranní kafíčko s námi – s lektory!

Centrum Antakarana bude pro vás otevřeno už od 9:30 hod. Můžete si s námi dát ranní kafíčko ještě před začátkem akce! Stavte se!

 

Občerstvení – jídlo a pití zajištěno

Na místě vám bude k dispozici místní čajovna a kavárna pro možnost dát si něco dobrého k pití a k jídlu. Pokud byste si někam rádi zašli na kvalitní oběd, nedaleko je Zámeček Zábřeh nebo restaurace Assen. V krajním případě si budete moci nechat přivézt něco z Dáme jídlo nebo Chacharova pizza apod.

 

Kontakt na organizátora akce

Organizátorem celé akce je Marek Ščotka, tel. (+420) 608 808 664. Obracejte se na něj.

Pořadatel

Marek Ščotka
Telefon
+420608808664
Email
marek.scotka@gmail.com
View Pořadatel Website

Místo konání

Centrum Antakarana, Ostrava
Dolní 65
Ostrava, 70030 Česká republika
+ Google Mapa
Telefon
739562770
View Místo konání Website