19.4.2024

Výchozí název

Načítám Akce

« Všechny Akce

  • akce již proběhla.

OSTRAVA | Těhotenská rovnice | Certifikovaný kurz s Markem Ščotkou

22.3.2020 | 10:00 - 16:00

1500Kč

Certifikovaný kurz Těhotenská rovnice s Markem Ščotkou v neděli 22. 3. 2020 od 10 – 16 hod. (možná i krapet déle)

 

O čem to bude

Těhotenskou rovnici jako takovou jsem poprvé sestavil asi v roce 2010. Do té doby než jsem ji oddělil jako samostatnou metodu, byla jednou z částí metody Rodinné trojúhelníky.

Jako maséra, numerologa, psychosomatika a etikoterapeuta mě vždy fascinovaly a dodnes fascinují skryté souvislosti potíží mých klientů a přátel. Hledám je zejména v tom, jak jsou „od výrobce“ vybaveni a života a zda už přišli na to, co to je a jak to používat v souladu se sebou samými. Fascinuje mě, jak jsme od malička systematicky odváděni od sebe samých, jak jednáme v rozporu s našimi nitry a pocity, jak přemýšlíme, jak se k věcem stavíme, kde se to v nás vzalo a kdo a proč nás tak naučil přemýšlet a jednat (čti: proč jsme to od nich jako takové a makové přijali a od té doby to ještě sami od sebe nezměnili).

Těhotenská rovnice je moderní metoda alternativní diagnostiky a terapie určená laické i odborné veřejnosti pro každodenní používání jako účinný nástroj k postupnému přirozenému odhalování a odstraňování příčin nečekaných životních křižovatek, nechtěných zacyklení, náročných rodinných i rodových zátěží, vztahových i osobních neúspěchů, zdravotních potíží atd.

Smysluplně lze v životě zastavit nebo využít a kultivovat pouze to, čemu dokonale porozumíme, co pochopíme a přijmeme bez dalšího vytváření nepřijetí.

Základem metody Těhotenská rovnice je numerologie, živlová diagnostika, psychosomatika a etikoterapie. Dává tyto obory užitečně do přehledného systému tak, aby si jej mohl přirozeně osvojit nejen odborník, ale i laik, a to individuálně podle toho, jak v životě postupuje a zraje.

Tato metoda je zcela vhodná pro ty z vás, kdo se zajímáte o tyto obory a chcete se v nich dlouhodobě a po svém rozvíjet.

Těšíme se na vás.

 

Přihlášky

Přihlašujte e prosím písemně e-mailem na marek.scotka@gmail.com.

Do přihlášky prosím uveďte také vaše datum narození pro možnost vystavení Vám certifikátu a telefonní číslo pro rychlé organizační účely.

 

Cena kurzu 1.500 Kč

  • Platba v hotovosti na místě.
  • Mládež do 18 let (vč.) účast zdarma vč. vystavení certifikátu
  • Audiozáznam a studijní materiály v ceně
  • Absolventi dřívějších kurzů mají možnost opáčka zdarma!

 

Lektor

  • Marek Ščotka, tel.: (+420) 608 808 664
  • Více o Markovi na webu www.marekscotka.cz nebo na FB.

Najdete nás také na Youtube nebo na Facebooku „Těhotenská rovnice v praxi“.

Pořadatel

Marek Ščotka
Telefon
+420608808664
Email
marek.scotka@gmail.com
View Pořadatel Website

Místo konání

Centrum Antakarana, Ostrava
Dolní 65
Ostrava, 70030 Česká republika
+ Google Mapa
Telefon
739562770
View Místo konání Website