19.4.2024

Výchozí název

Načítám Akce

« Všechny Akce

  • akce již proběhla.

PŘEROV | Rodinné vztahy – o údělu prvo a druhorozených | Přednáška Marka Ščotky

13.9.2022 | 17:00 - 19:00

Zdarma

Zážitková přednáška Marka Ščotky v Přerově v úterý 13. 9. 2022 od 17 – 19 hod.

 

O čem to bude

Na přednášce se zaměříme na konkrétní typy partnerských a rodinných vztahů, zejména na ty karmické a poněkolikáté opakované. Probereme si postavení muže a ženy v partnerském vztahu a možnosti vhodného pozicování se navzájem. Zohledníme při tom i to, co si do vztahu přinášejí muž a žena z dřívějších vztahů (např. po rozchodech, rozvodech, úmrtích partnerů aj.), z života v mateřské rodině i z členství (štafetě) v rodové linii. Zviditelníme si přelomové okamžiky, které rozhodují o smyslu, kvalitě a další budoucnosti vztahu či o jeho stagnaci a zakrnění nebo úplném rozpadu. Podíváme se na mimořádně důležitou, ale i „prokletou“ roli prvorozených dětí, také druhorozených i dalších v pořadí. Dozvíte se, jaký mají životní a duchovní význam pro otce a jaký pro matku. Poznáte z toho, jak úzce to souvisí s tím, jací dneska jste a proč, jací nejste a proč, jaký vedete život. Dotkneme se tématu potratů, interrupcí či zamlklých těhotenství a zapasujeme si je do celkového kontextu přednášky.

Po celou dobu vás budu různými poznámkami navádět vás k okamžitým jednoduchým praktickým úpravám ve vašem partnerském i rodinném soužití tak, aby se z něj uvolnilo napětí, zajeté komunikační koleje a stereotypy a aby dostal průchod příval nového druhu energie.

 

Vstupné zdarma

  • Vstupné je pro všechny účastníky zdarma.
  • Bude pořízen audiozáznam přednášky. Bude volně dostupný libovolným zájemcům. Objednávejte si jej už teď písemně na marek.scotka@gmail.com. Později (cca. po 14 dnech) bude volně dostupný ke stažení na webu lektora.
  • Tato akce je podpořena z NDT Obec přátelská rodině a seniorům 2022.

 

Přihlášky a rezervace míst

Vzhledem k prostorovým možnostem sálu je kapacita akce omezena. Na přednášku se přihlašujte prosím předem buďto prostřednictvím tohoto elektronického formuláře, osobně v Městské knihovně Přerov, telefonicky na čísle (+420) 581 334 069, nebo písemně na e-mailové adrese propagace@knihovnaprerov.cz.

 

Těšíme se na vaši návštěvu.

Pořadatel

Andrea Kopečková
Telefon
+420730169418
Email
aktivity@knihovnaprerov.cz
View Pořadatel Website

Místo konání

Klub Teplo Přerov, malý sál
Horní nám. 9
Přerov, 75002 Česká republika
+ Google Mapa