19.3.2024

Výchozí název

Načítám Akce

« Všechny Akce

  • akce již proběhla.

Novojičínský festival zdraví a pohody, 4. ročník | NOVÝ JIČÍN

24.2.2018

460Kč

Společně se Šárkou Laštovičkovou a Dášou Halotovou vás zveme na další ročník novojičínského Festivalu zdraví a pohody, kde se setkáte se zajímavým programem i stánky. Podívejte se na stránky festivalu www.njfest.cz.

Já tam budu přednášet téma „Psychosomatika a symbolika zad a páteře“. Bude to v neděli 25. 2. 2018 od 12:00 – 13:30 hod.

Šárka Laštovičková, zakladatelka festivalu: „Jsou to již čtyři roky, kdy jsem opustila své původní povolání a začala se zabývat přírodní péčí o člověka. Přála jsem si zúčastnit se festivalu, výstavy či jakékoliv jiné formy setkání lidí se stejným nebo podobným zaměřením, jako jsem měla já sama. Hledala jsem, vyptávala se, ale nic takového tady v té době nebylo. Proto jsem oslovila moji kamarádku Janu Fialovou, jestli by pouvažovala nad tím – pustit se se mnou do zorganizování Festivalu zdraví v Novém Jičíně. Její odpověď byla okamžitá a kladná, čemuž jsem moc ráda, a tak vznikla akce, jejíž první ročník v roce 2015 ještě nesl název Novojičínský festival zdraví a pohody. Účast i ohlasy na festival jsou rok od roku větší a větší, proto letos pořádáme již 4. ročník.“

Festival je místem setkávání se lidí se zájmem o své zdraví, o pohodu na duši i na těle. Je místem, kde díky přednáškám a workshopům můžete získat nové informace, poznatky a rovněž se setkat a popovídat si, vyměnit si své zkušenostmi s lidmi podobných zájmů, podobného zaměření. Můžete si zde rovněž zakoupit celou řadu zajímavých, zdraví a pohodě prospěšných produktů a služeb.

Všechny podrobnosti najdete na webu www.njfest.cz.

Podrobnosti

Datum:
24.2.2018
Cena:
460Kč
Rubrika Akce:
Štítky Akce:
, , , , ,
Webová stránka:
www.njfest.cz

Pořadatel

Šárka Laštovičková
Telefon
(+420) 774 737 415
Email
sarka.lastovickova@seznam.cz
View Pořadatel Website

Místo konání

EDUCA SOŠ Nový Jičín
B. Martinů 1994/4
Nový Jičín, 74101 Česká republika
+ Google Mapa
View Místo konání Website