26.4.2024

Výchozí název

Načítám Akce

« Všechny Akce

  • akce již proběhla.

LITOMYŠL | Sedm proměn ženy a muže | Zážitková přednáška Marka Ščotky

22.9.2019 | 10:00 - 13:00

300Kč

Zážitková přednáška Marka Ščotky v Litomyšli v neděli dne 22. 9. 2019 od 10 – 13 hod.

 

O čem to bude

Řeč bude nejen o prvních 4 proměnách ženy a muže, kterými si komerčně prochází většina z nás, které jsou vidět na každém kroku a které naše západní křesťanská společnost toleruje a zpravidla i velmi podporuje, protože nás tyto proměny dokáží rozkvést do plného květu, ale dále, např. do plodu, už bohužel ne.

Na přednášce dáme hlavy dohromady, otevřeme si své skryté světy a zjistíte, že téměř každý má v sobě to samé, co vás i je nutilo to schovávat, neukazovat a myslet si, že jste „jiní“, osamělí nebo „odjinud“. Pohovoříme nahlas o dalších třech proměnách, které nám lidem fyzický svět a tělo umožňuje projít, o kterých se však ví velmi málo, neboť  jsou v prudkém rozporu s tím, co mohou mít elity, minstream a komerce pod kontrolou. Denně lze spatřit kolem nás, jak se těchto proměn ženy a muži zalekávají, dostávají velký strach, který je pak ovládá, začnou zakrňovat, umírat zaživa a zahnívat zevnitř stagnací a strachem z nevyhnutelných ztrát kontroly, starých způsobů myšlení a unavených vazeb s okolím, lidmi a majetkem.

 

„Tato přednáška je vhodná pro vás, kdo už jste pochopili, že největším duchovním uměním je umění žít obyčejný pokorný život muže a ženy, společně stárnout a nezakrnět. Dáme hlavy dohromady a poradíme se, kam vaše cesta může vést dále, aniž byste se museli někam vracet nebo se dokonce pouštět z náruče a rukou životního partnera. Muži bez žen do nebe nedojdou. Ženy bez mužů také ne.“ Marek.

 

Cena 300 Kč

::: Platba v hotovosti na místě

::: Mládež do 18 let (včetně) má vstup zdarma

::: Podklady, audiozáznamy a fotky tabule zdarma v ceně

 

Přihlášky

::: Přihlašujte se prosím písemně e-mailem na marek.scotka@gmail.com. Do přihlášky uveďte také vaše telefonní číslo pro rychlou informovanost v případě aktuálních organizačních změn. Děkujeme.

 

Lektor: Marek Ščotka, tel. (+420) 608 808 664. Obracejte se na Marka s vašimi individuálními dotazy. Využijte možnost objednat se k němu do Litomyšle na individuální osobní konzultace.

 

Letáčky ke všem akcím turné k nahlédnutí

Tato přednáška se spolu s ostatními akcemi koná v rámci víkendového přednáškového turné Září Tour 2019 Marka Ščotky v Litomyšli. Prohlédněte si, co všechno se tam bude dít a využijte příležitost se zúčastnit. Další informace o tomto turné najdete na na FB stránkách Akce s Markem Ščotkou a Centrum Spontanea.

 

Pořadatel

Marek Ščotka
Telefon
+420608808664
Email
marek.scotka@gmail.com
View Pořadatel Website

Místo konání

Centrum SPONTANEA Litomyšl
Smetanovo nám. 77
Litomyšl - Město, 57001 Česká republika
+ Google Mapa